Huawei najbolji mobilni telefoni za 2022. godinu

Bila je ovo luda 2022. godina, a powerhouse brend Huawei je i dalje na vrhu linije, pružajući ljudima najbolje od onoga što digitalni biznis treba da bude. Veliko ime vas snabdeva sa više od ponude telefona; pruža vam i fantastično iskustvo koje ćete temeljno voleti. Dakle, pre kraja godine, evo liste najboljih i najsjajnijih Huawei mobilnih telefona do sada. Već bi mogao da ga imaš; Ako to uradiš, još uvek ima vremena da ga nabaviš.

Huawei najbolji mobilni telefoni za 2022. godinu  

 

Top Huawei telefoni godine


1. Huawei P50 Pro


Huawei P50 Pro je na prvom mestu našeg ranga. Iako tehnički ne nudi Google Play usluge, ovaj pametni telefon je jedan od najvećih mobilnih telefona iz kompanije. Dok su in-house kolege na P50 Pro zamenile sve Google aplikacije koje ćete verovatno poželeti, korisničko iskustvo zasnovano na EMUI 12 izgleda i oseća se kao kod najnovijih Android telefona, sa nekoliko specifičnosti koje izgledaju kao da kradu od iOS-a. Druga funkcija, možda i najvažnija, jeste njeno trajanje baterije, uz aparate za brzo punjenje od 66W. Istovremeno, nedostatak 5G zaokružuje listu teških kompromisa na inače sposobnom pametnom telefonu. Uprkos tome, sistem kamera je i dalje prilično efikasan i težak konkurent drugim flagship telefonima. 


2. Huawei P50 Pocket


 

Huawei najbolji mobilni telefoni za 2022. godinu

Huaweijev P50 Pocket je jedan od najboljih telefona na rasklapanje do sada. Ovaj uređaj ima prelep komad hardvera koji hoda sada već uspostavljenom linijom sposobnog hardvera sa otežanom softverom. Osim toga, dok se slušalica može pohvaliti odličnim sistemom kamera, ne manjka onoga što Samsung nudi. Ipak, s obzirom na njegovu tehnologiju, neobičan faktor oblika i konfiguraciju dvostrukog ekrana, korišćen je na nekoliko inovativnih načina koje možete uporediti sa drugim istaknutim kompanijama. Ovaj telefon na rasklapanje i dalje ima dosta potencijala, a trebalo bi da ga držite na oku u narednim mesecima.


3. Huawei Mate 50


Ako ste ljubitelj fotografije ili vam je trenutno potreban pri ruci pametni telefon, kupovina Huawei Mate 50 je najbolja odluka koju možete doneti. Ovaj model iz brenda ima ultra aperturu XMAGE kameru koja vam omogućava da cenite njenu superiornu tehnologiju istovremeno hvatajući neverovatne slike i video snimke - verovatno najbolje na lansiranju. Takođe ima predivan dizajn koji privlači pažnju, a koji je vodeći u klasi. Sada je huawei mate 50 2022 prvi izbor mnogih ljudi koji vole fotografiju.


4. Huawei P40


Dobro zaokružene funkcije Huawei P40 stiću ga među najbolje Huaweijeve telefone za 2022. godinu. Uprkos tome što nema neke od vrhunskih mogućnosti Pro i Pro+ modela, i dalje može da se takmiči sa većinom uporedivih flagshipa od 2020. godine u pogledu fotografije i sirovih performansi. Osim toga, manje je skupa od profesionalnih verzija, a ipak ćete ceniti njegove izuzetne karakteristike. Mana svakog tek objavljenog telefona iz ovog brenda je u tome što mu nedostaje luksuz Google Play servisa, pa ako ste ljubitelj said aplikacije, možda ćete morati da se prilagodite drugačijem okruženju. 


5. Huawei P30


Ako tražite pristupačan premijum telefon, Huawei P30 je solidna opklada. Huaweijev ugao za P30 se u potpunosti vrti oko kamere, i može se reći da je firma proizvela odličan posao. Pro model je korak napred. Međutim, ova verzija je i dalje konkurentna sa mnogim vrhunskim telefonima na tržištu.


Donja linija


Ovi Huawei pametni telefoni svakako žive u dorasli reputaciji kompanije kao jedne od najboljih u tehnologiji i inovacijama. Dakle, ako vam je još uvek potreban ili želite da probate nekoliko sa naše liste, uvek ima vremena da godinu zaključite novim telefonom.